• darkblurbg

GardAmore Weddings organiseert de volgende activiteiten:

  • Bruiloften
  • Symbolische bruiloften (opnieuw het ja-woord) & jubilea
  • Huwelijksaanzoeken
  • Vrijgezellenfeesten

Bruiloften

GardAmore Weddings biedt losse bouwstenen aan die gezamenlijk bepalen hoe jullie bruiloft eruit komt te zien. Wij kunnen de gehele dag voor jullie verzorgen, maar natuurlijk ook bijspringen op alleen die punten waarover jullie struikelen: een fotograaf, de aankleding van het restaurant, het papierwerk of het bruidsboeket. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk te werken met Nederlands sprekende leveranciers en medewerkers.


Symbolische bruiloften (opnieuw het jawoord)

Zoveel jaar geleden alweer dat jullie besloten om jullie levens samen te voegen en het levenspad samen te bewandelen..

En nu…. Jullie staan even stil…kijken achterom met een lach en een traan om alles wat jullie tot nu hebben meegemaakt. Hoe bijzonder is het om nu, zoveel jaren later, te beseffen dat jullie de meest intense facetten die  het leven met zich mee brengt samen hebben beleefd.

Nu jaren later, kunnen jullie rustig zeggen: “If I could go back in time and marry you all over again … “

Vaak is een trouwdag of jubileum een terugblik moment dat kan ontroeren. Het gebeurt steeds vaker dat men deze dag een speciaal tintje wil geven door elkaar opnieuw het jawoord te geven, immers is elke dag die ons gegeven is ook een nieuw begin! GardAmore Weddings biedt de mogelijkheid om dit bijzondere ‘ja’ moment opnieuw te beleven tijdens een symbolische ceremonie in het prachtige Italië. Samen met een select gezelschap of juist met alle vrienden en kennissen erbij? Samen kijken wij graag naar jullie wensen en komen wij tot juiste elementen om deze dag onvergetelijk te maken.

Huwelijksaanzoeken

Wil je de liefde van je leven tijdens een vakantie verrassen met een huwelijksaanzoek, maar vind je  het lastig om dat praktisch vorm te geven?
GardAmore Weddings kan je daarbij helpen! Een romantisch boottochtje met een heerlijke fles prosecco erbij en misschien een artiest…
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijgezellen feest

Eindelijk is het zover, je gaat trouwen! In de aanloop naar het prachthuwelijk mag natuurlijk het vrijgezellenfeest niet ontbreken. Voor man en vrouw organiseren wij met alle liefde een topdag! Een beauty weekend voor de vrouwen in een heerlijke spa en lekker stappen in een van de vele clubs, toeren in een fantastische auto, winetastings …het kan allemaal. Spreek gerust jullie wens uit en wij maken er een mooi plaatje van!