GardAmore weddings is een jong en dynamisch bedrijf dat jullie bruiloft tot in de puntjes kan verzorgen. Dankzij een jarenlange ervaring in het coördineren van bruiloften, hebben wij een breed netwerk opgebouwd en kennen wij de mooiste en meest idyllische plaatsen in Italië. Met specialisme het Gardameer.

 

Al lange tijd organiseren wij op freelance basis bruiloften om het meer en de gebieden daaromheen. Zodoende kennen wij de mooiste plekjes en weten wij wat verschillende Italiaanse streken te bieden hebben. Ook zijn op deze manier warme connecties gegroeid met een breed netwerk aan locaties en leveranciers, waardoor veel onderling vertrouwen is opgebouwd. Zo kunnen wij garanderen dat alles volgens afspraak verloopt, en jullie droomdag zo perfect en zorgeloos mogelijk verloopt.

 

Voor elk thema en budget

Voor elk thema en budget hebben wij de locatie die bij jullie past. Wat dachten jullie van een agriturismo tussen de wijnranken of van een stijlvolle villa of romantische kasteel? Dromen jullie van een vlucht over het Gardameer of juist van een mooie boottocht? Gaan jullie voor een rit in een blinkende Ferrari of voor een klassieke oldtimer…. De mogelijkheden zijn eindeloos!

IMPRESSIE

GardAmore Weddings

Vanessa van Beek
Info@gardamoreweddings.nl
06-119 553 25

BTWnr: NL178454692B01 KVKnr: 68907095